Werken dat is me toch wat! part 4

Door Slapstick op maandag 16 maart 2009 20:35 - Reacties (4)
Categorie: Persoonlijk, Views: 3.727

Deze blog zal onduidelijk zijn voor degene die deze nog niet doorgelezen hebben:

Werken dat is me toch wat! part 1
Werken dat is met toch wat! part 2
Werken dat is me toch wat! part 3

Een intrigerend gesprek gehad en raar maar waar: de eigenaar nam het voor mij op. Hij begreep best dat ik deze keuze had gemaakt, maar natuurlijk begreep hij ook de chef. Er is besloten dat ik het nog een keer probeer, maar dan niet als alleen de chef aanwezig is, deze zal zijn manier wel een beetje moeten aanpassen en ik zal ook wat water bij de wijn moeten doen.

Er kwam uit dat ik belangrijk voor het bedrijf ben en het eeuwig zonde zal zijn als ik zomaar weg ga; Hij heeft beloofd mij ook weer verantwoordelijkheden terug te geven. Hij bekende ook dat hij een kleine zwak voor me had, wat me erg goed deed; maar erg onverwacht kwam het niet ;).

Over 2 weken zullen we weer een evaluatiegesprek hebben en zullen we zien of mijn positie nog houdbaar is in de winkel. Natuurlijk is er een tijd van komen en een tijd van gaan, laten we hopen dat die laatste nog niet voor mij van toepassing is. Let's hope there won't be a "Werken dat is me toch wat! part 5" want als die komt dan kun je al aan de titel weten hoever het is ;)


[disclaimer] Ik post opzettelijk niet de naam van het bedrijf, nog de plek waar het bedrijf staat omdat het just my 2 cents zijn en ik geen schade wil berokken aan derden en vooral niet het bedrijf!.[/disclaimer]

Volgende: De Meest Zinloze Blog Ooit 04-'09 De Meest Zinloze Blog Ooit
Volgende: Werken dat is me toch wat! part 3 03-'09 Werken dat is me toch wat! part 3

Reacties


Door Tweakers user Roytoch, maandag 16 maart 2009 20:44

Ik gok dat het een buurtsuper in Barneveld of omliggend dorp is? Wilde gok hoor. Als het serieus de supermarkt Henri Schouten in Achterveld is lach ik me nu al kapot trouwens.

Ik had je ooit gepm'd ook, in de tijd dat ik nog niet mocht commenten ;) maar ik ben blij dat er in ieder geval naar een oplossing gezocht wordt, vervelend weggaan is zo zonde van de leuke tijd die je er hebt gehad dan...

Door Tweakers user Roytoch, maandag 16 maart 2009 20:52

Overigens is het niet zo dat ik je disclaimer onderuit wil trappen hoor, dus als ik goed zat, mijn excuses. Het was meer gokwerk met wat hulp van Google, maar het zou natuurlijk wel lullig zijn als ik nu net je disclaimer niets meer waard heb gemaakt :/

Door Tweakers user Slapstick, maandag 16 maart 2009 20:55

*in mijn eerste blog heb ik verteld dat ik in een dorpje op het midden van de veluwe woon en ja barneveld ligt hier niet ver vandaan. Maar dan wel aan de andere kant als achterveld ;). DM me maar weer als je de plek echt wil weten.

[Reactie gewijzigd op maandag 16 maart 2009 21:40]


Door Tweakers user Monsie, zaterdag 17 juli 2010 23:03

Het bedrijf kan ik wel gokken aangezien dat gemeld word in je domino filmpje :). Maar waar precies weet ik niet.

Jouw sutiatie komt me trouwens beken voor. Ik heb het zelf ook gehad in de winkel. Nieuwe bedrijfsleider. Al het personeel dat er al jaren zit weg. Ik ben zelf als laatste opgestapt.

Reageren is niet meer mogelijk