Ik wil graag feedback!

Door Slapstick op dinsdag 16 juni 2009 21:48 - Reacties (11)
Categorie: Serieuze Blogzz, Views: 5.677

Zo'n halfjaar geleden ben ik begonnen met deze blog, ik merk dat de hoeveelheid reactie's op mijn blog varieert, maar dat het aantal views jammer genoeg wel sterk afneemt. Plaats ik nu zulke nutteloze/slechte blogs of is het gewoon dat het aantal blogs vermeerderd is en dat men niet alles meer kan lezen?

Dus tweakertjes en tweakerrinnetjes, vinden jullie mijn schrijfstijl en mijn onderwerpen helemaal niets? laat het me horen! Ik ben gelukkig niet van suiker en ik zal niemand er op aankijken, ik vraag er tenslotte zelf om. Laat me horen wat ik kan verbeteren.

Offtopic:
verkapt, eigenlijk ben ik best onzeker blog

Volgende: 24 inch monitor nu voor maar  €168,71 06-'09 24 inch monitor nu voor maar €168,71
Volgende: De Veluwse Sproak 06-'09 De Veluwse Sproak

Reacties


Door Tweakers user EvilWhiteDragon, dinsdag 16 juni 2009 21:54

Sowieso zijn er nogal wat blogs, wat er ongetwijfeld voor zorgt dat er minder mensen komen kijken. Ook zorgt dit er voor dat je blogupdate minder lang op de FP blijft staan.

Inhoudelijk weet ik niet wat mogelijke oorzaken zijn, anagezien ik je blogs nog niet eerder gelezen heb, sorry.

Door Tweakers user JoWannes, dinsdag 16 juni 2009 22:01

Het aantal blogs is in korte tijd gigantisch gestegen, zeg maar. Gevolgje van de KarmaStore, dat is duidelijk. :)
Mss is het aanbod nu zo groot dat ze 'allemaal' lezen 'niet mogelijk' is. Of mss leest men ze wel (vluchtig) maar reageert men niet / minder? Ik lees frequent blogs, maar post zelden, bvb... ;)

Edit: De onderstaande reactie is juist. Je moet met een goede titel de aandacht kunnen trekken, dat helpt veel... Deze titel is wellicht één van de betere. :+ :P
Nee, serieus: Ik denk dat iedereen zowat dezelfde oorzaak ziet, niet?

[Reactie gewijzigd op dinsdag 16 juni 2009 22:04]


Door Tweakers user Wildfire, dinsdag 16 juni 2009 22:01

Volgens mij heeft het met blog-moeheid te maken. Er zijn er zoveel dat je wel heel erg onderscheidend moet zijn om nog interessant te zijn. Ikzelf begin eigenlijk niet eens meer aan blogs maar je titel trok even m'n aandacht :)

Door Tweakers user DaMarcus, dinsdag 16 juni 2009 22:03

Aan de pageviews ligt het niet, maar wel aan de onderwerpen.

Zo heb ik tot nu een blog geschreven, maar die werd - in mijn ogen - een redelijk hit. Wat betreft pageviews en comments had ik dan geen reden tot klagen. Zie ook hier.

Ik zou zeggen: zoek actuele onderwerpen waar het e.e.a over te vertellen valt en waar we ook nog eens over kunnen discussiëren ;)

Door Tweakers user xtremespeed, dinsdag 16 juni 2009 22:08

Nope, je ploatproaten was geweldig, allesis te danken aan carmacore en bijna vakantie stemming. :)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 16 juni 2009 22:09]


Door Tweakers user Mizitras, dinsdag 16 juni 2009 23:58

Mensen zoeken gewoon zaken die ze zelf te vertellen hebben, over te klagen hebben, dingen die ook hen kan (of die ze graag zouden willen) bezighouden.

Blogs zijn nu ZO massaal aanwezig, het is als een heropstanding (voor de 3de maal) van het dagboek, dan LiveJournal + korte berichtjes om ergens de aandacht op te vestigen (Shouts/profielsite updates/LJ-varianten/....) en dan krijgen we blogs.

Blogs gaan zoals magazines; aandacht naar het sensationele wat mensen prikkelt.

In mijn geval neem ik gewoon niet de tijd om blogs te doorspitten, ik weet nu al dat 99/100 blogs mij niet kunnen boeien of me eeuwig aan het lezen kunnen houden tussen dingen die ik ook ver van mijn scherm kan ervaren, kan opdoen, kan mee lachen, etc...

Hetgeen wat jij misschien zoekt, buiten een vorm van erkenning en waardering, zou je misschien buiten het bloggen om moeten zoeken. Mogelijk heb je meer potentiëel, dat enkel het geschreven elektronische woord. Zoek dit dan ook op, en laat je hier niet tegenhouden.

Door Tweakers user Robin, woensdag 17 juni 2009 00:11

De bedoeling van een weblog is juist dat je je eigen dingen kan plaatsen. Als je een bepaalde doelgroep voor ogen hebt dan kan je beter een website beginnen. Blijf lekker je eigen ding doen; de mensen vinden je blog dan toch wel en blijven dan ook hangen, maar het duurt even voordat je je weblog een eigen identiteit hebt gegeven :)

Door Tweakers user Zanthr, woensdag 17 juni 2009 08:03

Ik lees élke blog op tweakers met een interessante titel omdat die titel mijn aandacht trekt op de frontpage. Echter, als er binnenkort alléén maar 'interessante' titels komen die de blog eigenlijk niet verantwoorden, dan wordt het lastig om nog te filteren en ga ik minder lezen.
Natuurlijke selectie krijg je zo dus eigenlijk.

Daarnaast heb je nog niet zoveel blogposts. Vaak lees ik ook nog een paar blogposts van de persoon waar ik een artikeltje lees uit het verleden omdat de stijl me aanspreekt. Uiteindelijk zal dit voor lezers bij jou ook wel zo worden.

Door Tweakers user TEAMIKKE, woensdag 17 juni 2009 10:05

Naast de belangrijke rol van de titel zegt de inhoud ook wel wat natuurlijk. Je blog hiervoor ging over 'De Veluwse Sproak'. Dus om op je 'vinden jullie mijn schrijfstijl en mijn onderwerpen helemaal niets' terug te komen: De aantrekkelijkheid van de onderwerpen wil nog wel eens verschillen.
'De Veluwse Sproak' vind ik persoonlijk nou niet het lezen waard. Als je nou een soort verzameling of overzicht had gegeven van leuke uitspraken, gedachten erachter en dat soort dingen werd het direct al stukken leuker om te lezen. Nu weten mensen hoe het leest maar een groot deel zal de uitspraak verkeerd doen, geen flauw idee hebben wat het allemaal betekent en waar het weg komt., wat de geschiedenis is enz. Het is nu een alinea van wat een mooie blog kan zijn.

Persoonlijk lees ik vluchtig blogs om er wat van op te steken, beetje algemene ontwikkeling. En als er nou echt wat leuks tussen zit; stukje geschiedenis/achtergrond informatie, opvallende dingen of uitspraken oid. dan neem ik graag de tijd om die dan ook echt te lezen.

Door Tweakers user Jungian, woensdag 17 juni 2009 15:16

Er is waarschijnlijk niemand die alles interessant vindt wat je schrijft (fact of life). Ik vond vooral je posts eerder dit jaar over je werkdrama interessant om te lezen, terwijl ik de bagger van je laatste post semi-skippend door heb gelezen. :)

Door Tweakers user Mad-Monkey, vrijdag 19 juni 2009 14:13

denk dat je onderwerpen gewoon af en toe niet zo aanspreken, je sproak gedoe (nog niet gelezen) trekt me totaal niet, anoniem reageren, tja iedereen kent het fenomeen en kan met 90% zekerheid je blog totaal voorspellen.

Reageren is niet meer mogelijk