Kamer te Enschede

Door Slapstick op maandag 8 augustus 2011 23:48 - Reacties (15)
Categorie: Persoonlijk, Views: 4.646

Omdat we natuurlijk tegenwoordig het begrip sociale media hebben en ik tweakblogs daar ook onder schaar ;). Hier een kopie van de advertentie op kamernet (scheelt weer wat geld met reageren)

Goed onderhouden studentenkamer op ongeveer 5 minuten fietsen van het Saxion en 15 minuten van de UT en het centrum. Een klein winkelcentrum en huisartsenpost met apotheek zijn op nog geen 500 meter afstand. Het is een lichte, ruime kamer met een groot raam, voorzien van laminaat en bevind zich op de begane grond. Maar al dat moois heeft een prijs: ben jij de gezellige, sociale huisgenoot die niet bang is om gezamenlijke activiteiten te ondernemen neem dan snel contact met ons op en dan zien we je graag op een kijkavond verschijnen

Verdere info: Drie huisgenoten, met woonkamer, gedeelde douche,toilet en keuken en een fietsenschuurtje waar je kunt pitten als je 's nachts thuis komt en je huissleutels kwijt bent :P We eten meestal gezamenlijk en zijn een redelijk actief huis in de zin van samen film kijken, kaarten en uitgaan.

Voor de tweakers: Op dit moment ligt er een tv en een 20Mb/s lijntje. We hebben onlangs een aansluiting op het glasvezelnetwerk gekregen dus dat kan nog wel wat verder omhoog ;).

*Slapstick en Syntus

Door Slapstick op donderdag 10 februari 2011 09:59 - Reacties (20)
Categorie: Persoonlijk, Views: 3.666

Even mijn post uit het KMT herhalen:
Vanuit het dorpje waar mijn ouderlijk huis woont, gaan twee busverbindingen richting Apeldoorn. Beiden is een overstap voor nodig, maar de ene gaat later en komt dus later aan, en de ander gaat eerder en komt eerder aan.

Aangezien ik bij de late bus een overstaptijd heb van 1 minuut probeer ik deze te vermijden en neem ik altijd de bus die iets eerder gaat. Ik dus heel sierlijk op de bus staan wachten, aardige buschauffeur zelfs, (Wel met slam.fm op, die een beetje te hard stond). Maar geen probleem so far :).

Komen we bij de overstap, busje is vandaag een keer mooi op tijd op zijn bestemming! Maar de bus waarin ik moet overstappen is nog niet gearriveerd. 5 minuten later is de bus er nog steeds niet. Zie ik de buschauffeur van de bus waar ik net uitstapte naar me toekomen:

Ja, de bus waar jullie op wachten is doorgereden! Maar, hij keert om :). Wel heel allej****, dat die bus een keer vertraging heeft omdat die een tractor niet kon inhalen, allé. Maar dat ze moedwillig doorrijden :@.

Dus alle bussen rijden maar weg, en weer 5 minuten later komt er een bus aan! Ik stap in, kijk de chauffeur eens boos aan en vraag: Waarom rij je in hemelsnaam door? Hij antwoord: Ja, m'n klok stond verkeerd ik dacht dat ik te laat was!. WAIT WHUT, er hangt bij de overstap een grote goed zichtbare klok. En op de ovchipkaart-incheckapparaat klopte de tijd ook.

Natuurlijk kom ik veel te laat in Apeldoorn aan en zie de trein net voor me wegrijden. Volgende trein maar, nee de volgende trein is de internationale trein en die rijdt maar tot Hengelo, nog langere reistijd, omdat ik dan in Hengelo weer moet wachten op een stoptrein naar Enschede :@
Kreeg een tip van de buschauffeur om een klacht in te dienen, heb bovenstaand verhaal ingediend alleen dan wat ironischer en zonder scheldwoorden en spreektaal.

Kreeg deze geautomatiseerde reactie terug
Beste * Slapstick ,

Hartelijk dank voor uw reactie. We nemen deze in behandeling en zullen z.s.m. een antwoord in uw Mijn Syntus gereed zetten. Hiervan ontvangt u per email bericht.

Er is een afhandeltermijn van maximaal drie weken. Heeft u na deze termijn geen bericht van de Klantenservice ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Syntus Klantenservice
Na drie weken geen reactie gehad dus:
Goedemiddag,

17 januari naar 9 februari is meer dan drie weken, goede service top!

Groetjes
En krijg deze reactie (dezelfde dag) terug:
Geachte * Slapstick ,


Bedankt voor uw reactie.

Helaas hebben wij een achterstand in de verwerking van de reacties.

Deze achterstand is ongeveer 7 weken.

Wij betreuren het ten zeerste dat u nog even moet wachten op een reactie.


Onze excuses voor de vertraging die er zit in de afhandeling.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd
Zal ik nu weer een klacht indienen over de lange wachttijd van een klacht? :P er had ook wel een geautomatiseerd mailtje uit kunnen gaan dat de wachttijd 7 weken was.

The Voice of Holland

Door Slapstick op woensdag 27 oktober 2010 21:17 - Reacties (10)
Categorie: Persoonlijk, Views: 3.012


Een nieuwe show van RTL, het programma is alweer enkele weken op de buis. Maar je moet natuurlijk eerst iets goed gezien hebben wil je erover kunnen oordelen. Daarom nu pas deze blog!

Tvoh
Zoals natuurlijk iedereen, had ik de reactie: ' Weer zo'n stomme talentenjacht, na idols 2 was ik dat wel zat! . Maar toch bevond ik me voor een geluidgevende lichtbron om de eerste aflevering te bekijken. Edwin Evers, speelde er namelijk in met zijn band! En ik maakte een raar verband tussen: "radio 538 is kut, maar Edwin niet, Elke talentenjacht is kut maar zal deze talentenjacht een keer een uitzondering zijn?".

Dat bleek het dus te zijn. Vier juryleden, een uitgekauwd concept, maar in dit geval geen slechte kandidaten. Die zijn al door een voorselectie heen gegaan die gelukkig niet is uitgezonden :). Ik zeg dan trouwens vier juryleden, maar stiekem zijn het er vijf alleen tellen Nick en Simon samen voor één. Het liefst zou ik ze voor nul laten tellen, met hun palingsyndroomsound. Net als Jeroen van de Boom, die mag ook wel eens wat fatsoenlijks uitbrengen


Al vanaf het eerste moment dat ik het programma keek had ik in de gaten dat het anders is. Het is zoals in mijn ogen een talentenjacht hoort te zijn. Ik had niet gedacht dat Nederland nog zoveel kwaliteit had qua zangtalent. Met de disclaimer erbij dat ik geen muzikaal gehoor heb, maar alleen maar een "muzikaal gevoel". Velen zullen de video van Ben Saunders gezien hebben en zo niet heb je nog wat te horen.
Ben Saunders


Ben is natuurlijk de absolute topfavoriet en zal 90% zeker winnen. Hij zal een hitje krijgen en daarna zeer waarschijnlijk de vergetelheid inzakken. Waarna er volgend jaar weer een nieuwe kandidaat mag opstaan. Die hetzelfde lot zal ondergaan. Van alle Nederlandse talentenjachten so far is er niemand die na een jaar nog een hit scoorde. Maar dit is ook de eerste talentenjacht die mij echt oprecht boeit en dat is niet alleen maar omdat ik elke keer als ik Roel zie en ik stiekem toch een beetje lach:P. Het is gewoon echt een programma wat een keer goed geschreven is en na de "blind auditions' zijn nu "de Battles" aan de gang. Ik kan niet wachten op wat er na komt :)

Om het hele verhaal nog eens af te maken met wat beeldmateriaal:

Werken dat is me toch wat! part 5!

Door Slapstick op zaterdag 17 juli 2010 22:32 - Reacties (11)
Categorie: Persoonlijk, Views: 3.942

Titel zegt genoeg.

en anders leesvoer ;)


Slapstick's Paradise: Werken, dat is me toch wat!
Slapstick's Paradise: Werken, dat is me toch wat! Part 2
Slapstick's Paradise: Werken dat is me toch wat! part 3
Slapstick's Paradise: Werken dat is me toch wat! part 4

Even een korte samenvatting. Met de eigenaar van het bedrijf heb ik afgesproken dat ik nooit hoefde te werken als alleen de "onaardige" bedrijfsleider aanwezig was. Maar langzamerhand ben ik uit het bedrijf gezet, werd waarschijnlijk te duur ;). En afgelopen maanden werd ik gewoon helemaal niet meer ingeroosterd

Ciao, tot nooit!

Clownfobie

Door Slapstick op dinsdag 9 maart 2010 00:45 - Reacties (12)
Categorie: Persoonlijk, Views: 6.171

Er is eens een tijd geweest dat als Bassie van Bassie en Adriaantje op de televisie waren dat er een jongentje van ongeveer 10 jaar dan in één gedoken achter een bank zat met z'n hoofd onder een dikke deken. Die als die in een circus kwam er jankend uit probeerde te rennen en toen die een keer een clown tegen kwam op straat zo hard gilde dat het leek alsof die sexueel misbruikt werd door een rooms-katholieke priester!

Tegenwoordig, kan ik wel naar een clown kijken. Maar ik heb er mijn hele leven nog nooit om één kunnen lachen! Waar het door komt? dat weet alleen de clown die mij op mijn derde jaar al bijna een hartstilstand bezorgde omdat hij mij al lachend liet vallen uit z'n handen..

en om het verhaal compleet te maken: